Kostrådgivning

KostrådgivningEn bra kost är nyckeln till framgång vare sig det är lyckad träning eller en god hälsa du vill uppnå. I dagens djungel av kostråd och dieter i media kan det vara svårt att veta vad man ska äta.

Vi har alla olika mål och förutsättningar så det som fungerar för någon behöver nödvändigtvis inte fungera för alla.
Vår filosofi efter att har läst och testat många av dem olika dieter som finns är att en diet eller kosthållning inte behöver passa för alla. Det är viktigt att man hittar det som fungerar för en själv, både kroppsligt och i vardagen. Vi jobbar för att få in rätt tänk kring kost, men även att man använder sig av den metod som behövs för att uppnå just ens egna mål. Vi hjälper dig hitta balans i din kosthållning för att dina matvanor också passar just dina behov.


Så här går det till

Vid kostrådgivningsmötena går vi igenom din kost och dina vanor, hittar din målbild och lägger upp en plan för hur du ska nå dina mål. Om det finns behov får du även skriva kostdagbok i fyra dagar så går vi sedan igenom din kost mer grundligt för att hitta kostlösningar. Många gånger kan små justeringar räcka för att ge stora resultat.Bokning av kostrådgivning.

Ring 0457-146 46

E-mail info@unitedmotion.se