Passförklaring

Gruppträning passförklaring


BODYATTACK® Träningspass där du tränar kondition, styrka och uthållighet i intervaller. Mycket flås utlovas!

 

BODYBALANCE™ En varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn.

 

BODYPUMP® Styrketräning där vi tränar igenom hela kroppen.

Skivstångsövningar blandas med lösa viktplattor och funktionella övningar.

 

BODYCOMBAT® Ett pass med massor av kraft och energi. Här blandas tekniker från karate, taekwondo, capoeira, boxning, kickboxning och muay thai .

 

SENIOR CIRKEL Funktionell Träning innebär att man förutom styrka utvecklar rörlighet, balans, styrka och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt.

Klassen är uppbyggd med stationer och körs med tidsintervaller.

 

X-FIT (CrossFit) Är en tuff träningsform där man inspireras av funktionell träning blandat med militärträning. Man använder sig av diverse redskap såsom skivstänger, TRX, viktskivor, kettlebells, medicinboll & även egen kroppsviktsövningar.

 

TABATA  Högintensiv träning som utförs med olika övningar från gång till gång. (Tabata = Jobba 20sek vila 10sek upprepa 8 omgångar på varje övning.

 

OCR-TRAINING Hinderbaneträning, teknikträning för dom olika momenten inom hinderbane race..


CROSSTRAINING Funktionell Träning innebär att man förutom styrka utvecklar rörlighet, balans, puls och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt.

Klassen är uppbyggd med stationer och körs med tidsintervaller.


DANS BAS Dansklass som är anpassad för alla

 

INDOORWALKING Träningsform med låg belastningsrisk. Man kan variera mellan 6 positioner, olika tempon och motstånd vilket gör detta till en högeffektiv träningsmetod.

STYRKA SENIOR Träningsmetod som ger positiv stimulation till muskeluppbyggnaden i kroppen för alla åldrar. Vi kör ett lättare helkroppspass med stänger och fria vikter och avslutar med lite avslappning och stretch.

 

YOGA Här tränas styrka, balans, rörlighet, smidighet och andning. Indiskt filosofiskt system m. praktisk inriktning särskilt på fokus och kroppskontroll.

 

VAD ÄR TRX? TRX står för Total body Resistance Exercise och är namnet på en träningsform där man utnyttjar sin egen kroppsvikt för att träna styrka, smidighet, balans och kondition. Det görs genom att man använder ett speciellt rem-system för att göra olika övningar. TRX-träning ger supereffektiv träning med hjälp av några enkla TRX-övningar. TRX tränar hela kroppen och det smarta är att man kan anpassa alla övningar så de blir mer eller mindre jobbiga.


TRX/IW: Kombinationsklass. Vi arbetar med styrkeövningar i TRX banden i tidsintervaller om 20-60 sek. Dessa blandas med kondition och styrka på IndoorWalking.


TRX/KETTLEBELLS Förutom styrka utvecklar vi rörlighet, balans och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt. Vi använder oss av TRX, kettlebells & kroppsövningar som är anpassat för alla.


CIRKELTRÄNING (CrossTraining) Funktionell Träning innebär att man förutom styrka utvecklar rörlighet, balans, puls och koordinationsförmåga med övningar som aktiverar många olika muskler samtidigt.

Klassen är uppbyggd med stationer och körs med tidsintervaller, denna klass

anpassas för alla.