Schema

VÄLKOMMEN TILL CITY

ANLÄGGNINGEN I RONNEBY


 

VÅRSCHEMA 2019

MÅNDAG


Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

Yoga

09.00, 55min

Sal:1

Louise

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

CX-Worx

 17.30, 30min

Sal:1

Anna

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

IndoorWalking

18.05, 30min

Sal:2

Pernilla

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

BodyCombat

18.15, 55min

Sal:1

Maria

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

X-Fit

18.30, 60min

Sal:3

Masse

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

BodyPump

19.15, 55min

Sal:1

Maria

FREDAG


Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

IndoorWalking

07.30, 30min

Sal:2

Ulrika

Pass:

 Tid:

Plats:

Instruktör(er)

Dans Bas

Inställd på grund av sjukdom

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

IndoorWalking

17.00, 20min

Sal:2

Maria

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

TRX Tabata

17.20, 40min

Sal:1

Maria

TISDAG


Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

Styrka Senior

09.00, 55min

Sal:1

Jonny

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

SeniorCirkel

10.10, 50min

Sal:1

Jonny

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

Tabata

17.30, 45min

Sal:1

Masse

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

IndoorWalking

18.20, 45min

Sal:2

Emelie

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

BodyAttack

18.30 45min

Sal:1

Åse

LÖRDAG


Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

Yoga

08.45, 55min

Sal:1

Maria

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

X-Fit

09.00, 55min

Sal:3

Jonny

ONSDAG


Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

TRX/Kettlebell

09.00, 50min

Sal:1

Jonny

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

TRX/Kettlebell

10.00, 50min

Sal:1

Jonny

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

TRX

17.00, 45min

Sal:1

Jonny

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

IndoorWalking

17.45, 20min

Sal:2

Ann

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

CX-Worx

18.10, 30min

Sal:1

Ann

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

BodyBalance

18.45, 55min

Sal:1

Caroline

SÖNDAG


Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

OCR-Training

10.00, 60min

Sal:1

Jonny

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

BodyPump

16.00, 30min

Sal:1

Rebecka

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

IndoorWalking

16.40, 30min

Sal:2

Rebecka

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

CrossTraining

17.30, 50min

Sal:1

Åse&Masse

TORSDAG


Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

Styrka Senior

Inställd 28/2

Pass:

 Tid:

Plats:

Instruktör(er)

BodyPump

18.00, 60min

Sal:1

Anna

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

IndoorWalking

18.15, 45min

Sal:2

Emelie

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

X-Fit

18.30,55min

Sal:3

Masse

Pass:

Tid:

Plats:

Instruktör(er)

Crosstraining

19.10, 50min

Sal:1

Jonny

Copyrigth @ Unitedmotion | 0457-146 46 | info@unitedmotion.se